KLS


Vesti

Napredak bolji od Tamiša 21.03.2017.
 

NAPREDAK RUBIN – TAMIŠ 75:62 (17:18, 19:18, 14:13, 25:13)

DVORANA: Hala sportova. GLEDALACA: 700. SUDIJE: Maričić, Prpa, Strika.

NAPREDAK RUBIN: Dejvis 9, Dodić 4, Cvetković 9 (5 sk), Jeremić 13, Janjić 1, Glišić, Raičević 2, Milinčić 11 (11 sk, 5 as), Đorđević Marinković 4, Deletić 2, Mijajlović 5, Marković 15 (9 sk, 5 as).

TAMIŠ: Đorđević 5, Veličković 7, Ilkić, Trajković 3, Kesar 9 (9 sk), Vitković 6, Simić 5, Mirković, Savić 3, Đoković 11, Milošević 5, Vuletić 8.

Bili su blizu Pančevci pobede nad starim sportskim rivalom, ali, da se stigne do trijumfa, osim umeća, treba imati i sreće, a izabranicima Bojana Jovičića, baš je ona nedostajala u Kruševcu.

Pogledom na kretanje rezultata jasno je da su gosti bili aktivni tokom prve tri deonice, čak, kad je reč o prvom poluvremenu, sve je išlo kako treba. U tom periodu meča moglo se naslutiti da ni trijumf nije ne moguća opcija za Pančevce, ali…

Posle odmora, još je nekako i išlo. Pravi problemi nastali su u poslednjoj četvrtini. Kad je najviše trebalo, šut je zatajio. Sa poludistance, pa iza linije za tri poena, a kad ne ide onda ne ide nikako, pa ne čudi što je bilo problema i sa mesta odakle se izvode „penali“, za košarkaše Tamiša.

Na drugoj strani, Kruševljani su umeli da iskoriste svaki propust rivala, znalački su čuvali stečenu prednost, pa na kraju, zasluženo stigli do pobede. Da su dobili, izabranici Bojana Jovičića još bi se više približili vrhu tabele, jer, Spartak (direktan konkurent za četvrtu poziciju) je izgubio na svom terenu od Dinamika.