KLS


Vesti

Tamiš gostuje u Kruševcu 18.03.2017.
 
Pančevci u 21. kolu Mozzart Košarkaške lige Srbije idu u Kruševac, na megdan Napredku. 

Susret s Napredkom mogao bi da pokaže da li je trijumf protiv OKK Beograda, u prošlom kolu, bio adrenalinski šok produženog dejstva. 

“Podigli smo samopouzdanje tom pobedom, tako da smo cele nedelje radili u mnogo boljem raspoloženju. Napredak je dobar tim, biće teška utakmica. Dosta toga zavisi i od nas. Ukoliko popravimo neke tvari u našoj igri, možemo se nadati i pozitivnom skoru. Tu pre svega mislim na odbranu, našu kolektivnu odbranu”
– surovo je iskren Vladimir Veličković, odlični organizator igre našeg kluba, kad najavljuje susret u Kruševcu. 

To je jedan od elemenata koji može da presudi, a takav prilaz duelu preko je potreban ukoliko se želi boljitak, u svakom smislu. Što prisutnija uverljivost, to kraći put do pobede. 

Domaćin je u poslednje vreme imao neke unutrašnje probleme. Osim toga, da istaknemo i sledeće. Imaju bar trojicu sjajnih igrača. Reč je o Jovanu Marinković Đorđeviću, Marku Jeremiću i amerikancu Dejvisu. Igraju dobro kod kuće, mada, umeli su i da kiksnu na domaćem terenu. Loše, tada odigrano, preobratili su u svoju korist posle nekoliko iznenađujućih pobeda u gostima. Tako da, imaju šta da kažu. U ovom trenutku, posle 20 odigranih utakmica, krasi ih trijumf manje (10-10) od Pančevaca, pa su tako za stepenicu niže i na tabeli.