KLS


Vesti

Dunav oprezno na Konstantin 24.02.2017.
 
Plasman na tabeli govori nam da je Dunav apsolutni favorit u meču sa Konstantinom. Ipak, poznato je da je vrlo često najteže dobiti već, na papiru, “dobijene” utakmice. Duel ova dva tima u Nišu, rešen je u poslednjem minutu utakmice pa je to još jedan od razloga zbog kog igrači Dunava moraju oprezno ući meč. Nišlije su promenile trenera, delimično i sastav, a imali su i dve nedelje da se pripreme, pa sigurno u Pazovu neće doći da se predaju bez borbe. Dunav je proteklog vikenda igrao utakmicu Kupa Radivoja Koraća a pobedom nad Konstantinom, Alasi bi materijalizovali bodove osvojene u prošlom kolu protiv prvoplasiranog Dinamika i sigurno sa još više samopouzdanja ušli u naredne utakmice. 

Vuk Stanimirović (KK Dunav): 

Kup je prošao i sigurno je da smo svi ponosni na samo učešće ali sledi nam utakmica protiv Konstantina. To je ekipa čiji trenutni plasman na tabeli ne treba da nas zavara. Od promene trenera igraju daleko ambicioznije, iako su promenili sastav i igraju sa znatno više mladih igrača. Mi smo sa njima u prvom delu prvenstva, u Nišu, odigrali utakmicu na jednu loptu. Oni su još nekoliko utakmica odigrali sa jakim protivnicima u egalu, tako da tim Konstantina igra daleko ambicioznije nego na samom početku. Na nama je da pokažemo jednu dominaciju u skoku i da pokažemo pre svega karakter, da izađemo, prikažemo dobru igru i pobedimo
.“ 

Vuk Malidžan (KK Dunav): 

Favoriti smo u utakmici sa Konstantinom, što pokazuje i tabela. Na nama je da pokažemo od samog starta da Nišlije ne mogu da se nadaju dobrom rezultatu u Pazovi. Što se tiče ekipe Konstantina, dosta je izmenjena u odnosu na prošlu sezonu i zbog toga imaju slabije rezultate ove godine, a na nama je da sa novom pobedom uđemo u seriju koja će nam olakšati put do Super lige.


Utakmica DUNAV – KONSTANTIN igra se u subotu od 20h u Staroj Pazovi, uz direktan prenos na KLS TV.