KLS


Vesti

Pomozite svom timu da pobedi postanite Couch Coach 10.02.2017.
 

Izuzetno nam je drago da najavimo saradnju sa kompanijom CCS Solutions kroz koju je korisnicima aplikacije CouchCoach omogućeno da igraju utakmice domaćeg takmičenja. Za sve Vas ljubitelje košarke već danas imate na programu meč koji je prava poslastica. Radi se o derbiju 17. kola koji igraju Borac iz Čačka i Vršac. Utakmica je postavljena na aplikaciji a meč počinje u 18h uz direktan prenos na Arena sport.

Za najbolje trenere sa kauča obezbeđene su nagrade u vidu majice, dok će drugoplasirani i trećeplasirani dobiti po kačket. Ovakva praksa nagrađivanja će ostati do kraja regularnog dela lige za mečeve koji su proglašeni za derbi kola i koje se prenose preko kanala Arena sport.

U saradnji sa CCS Solutions spremićemo poseban fond nagrada pred početak Super Lige kada će se domaćem takmičenju priključiti i timovi koji se sada takmiče u ABA ligi to jest Crvena Zvezda, Partizan, Mega Leks i FMP.  

Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku https://play.google.com/store/apps/details?id=com.couchcoach

Ukoliko budete imali problema u toku korišćenja aplikacije molimo Vas da opis odmah pošaljete na mejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.

Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi!