KLS


Vesti

Borac ne posustaje 27.01.2017.
 

Sedam prethodnih kola košarkaši Borca ne znaju za poraz. U tim utakmicama Čačani su podigli nivo igre na zavidan nivo, pa je samim tim i samopouzdanje poraslo. To je osetila ekipa Smedereva u prošlom kolu, koja je primila preko 100 poena (65:101).

Sledeći protivnik je Beovuk, vazda nezgodna ekipa, sa kojom Borac po pravilu igra teške i neizvesne utakmice. To je istakao i krilni igrač čačanske ekipe Matija Popović:

,,Za nas je Beovuk uvek nezgodan protivnik. U prethodnim sezonama sa njima smo svaku utakmicu odigrali u egalu. Nakon niza pobeda smatram da smo mi apsolutni favoriti, ali ostaje da potvrdimo to na terenu. Ne sumnjam da će želeti da nam se osvete za poraz u oktobru.“ 

Nakon nekoliko sjajnih partija momci iz Borca su zaslužili da publika u hali bude brojnija nego inače, a ovom prilikom Nemanja Todorović je pozvao navijače da u što većem broju dođu u subotu:

,,Pozvao bih Čačane da dođu na utakmicu i da nas podrže kako bismo ostvarili još jednu, osmu pobedu u nizu, i time značajno povećali šanse za ulazak u Superligu.“ 

Utakmica između ekipa Borca i Beovuka biće odigrana u subotu 28. januara sa početkom u 19 časova uz prenos na KLS TV.