KLS


Vesti

Košarkaši Vršca dočekuju Tamiš 14.01.2017.
 

U svim dosadašnjim važnim mečevima domaća publika se pokazala kao važan faktor u ostvarenju trijumfa, pa izabranici trenera Vladimira Đokića veruju da će veliku podršku imati i protiv starog rivala. Jedini u timu Vršca koji je ove sezone već igrao protiv Tamiša je Nikola Jeftić, pojačanje iz beogradskog Dinamika.

“Tamiš već godinama čuva kostur tima, ima sistem koji im je omogućio da dva puta uzastopno igraju u Superligi. Veoma kvalitetan sastav sačinjen od boraca i radnika koji nikad ne odustaju. Otežavajuća okolnost po nas je što Pančevci žele da se plasiraju na završni turnir kupa i biće dodatno motivisani. Spremamo se za tešku utakmicu, rivala maksimalno respektujemo, ali se uzdamo u sopstveni kvalitet”
– kaže novi centar Vrščana.

U ekipi Vršca nema povređenih igrača, svi su zdravi i orni za igru. U pripremi utakmice sagledane su sve vrline protivnika.

“Simić je u poslednje vreme je u odličnoj šuterskoj formi, Milošević je sjajam u pik igri, ima dobar šut, ume da doda i razigra saigrače, plej Veličković je odličan asistent, Vitković i Kesar na četvorci daju širinu njihovoj igri, Mirković je veliki borac. Uopšte, svaki igrač je izuzetno važan za njihovu koncepciju, nemaju zvezde, ali  ni nemaju slabog mesta u timu.”