KLS


Vesti

Tamiš se osamio na četvrtom mestu 10.01.2017.
 

TAMIŠ – METALAC 82:69 (21:21, 13:21, 22:13, 26:14)

DVORANA: Strelište. GLEDALACA: 300. SUDIJE: Glišić, Čukalović, Pešić.

TAMIŠ: Đorđević 4 (6 sk), Veličković 17 (7 as), Ilkić 6, Trajković, Kanjevac, Kesar 13 (8 sk), Vitković 5, Simić 16, Mirković 10, Savić 5, Milošević, Vuletić 6 (6 sk).  

METALAC: Radivojević 3, Jelić, Janković 6, Šarenac, Đ. Đukanović 12, B. Đukanović 7, Vasić 14, Jošilo 15 (6 sk), Milutinović, Dujković 6, Ostojić 4, Hukić 2.

Konkretizacija kolektivnog, posle manjih problema na startu susreta, viđena je u drugom delu igre. Metalac je, sve u svemu, nadigran, a taj osećaj moći važan je, pre svega za nastavak takmičenja.

Rekli smo u najavi ovog duela, nije Metalac za potcenjivanje. Uvodni period utakmice je bio dovoljno ilustrativan, a do poluvremena sve se još bolje videlo. Ipak, Tamiš gaji, osim romantičarskog pristupa svakom meču, dramatizaciju s uspešnim krajem. Potrude se, zaigraju kao familija i to je to. Nismo se začudili kad je posle odmora sve došlo na svoje.

“Pre svega, bila je ovo odlična utakmica u svakom pogledu. Gledaoci su mogli da uživaju, a bilo je sadržaja i na terenu. Lošije smo odigrali na početku utakmice, zapravo, tokom prvog poluvremena, ali smo kasnije pokazali snagu koja nam daje za pravo da budemo optimisti u nastavku KLS. Važna je ovo pobeda za nas. Ostavlja nas u vrhu tabele, postoji mogućnost da se nađemo u završnici Kupa Srbije, kao i da idemo ka još boljim izdanjima na parketu” – ističe Igor Kesar, odlični krilni centar Tamiša, momak koji je protiv Metalca postigao 13 poena za 25 minuta provedenih na terenu.


(FOTO: KK Tamiš)