KLS


Vesti

Pančevci žele trijumf u duelu sa Metalcem 09.01.2017.
 

Pančevci su, kako red kaže, imali pauzu samo da dočekaju Novu godinu. Ostalim danima su redovono trenirali, čekajući da se nastavi nadmetanje u KLS. U prvom susretu u 2017. godini mogu da reše neke od dilema, kad je reč njihovom statusu u eliti. Trijumf im donosi miran san, mogućnost da se zadrže u vrhu tabele elitnog takmičenja. U suprottnom, sami bi iskomplikovali budućnost. Toga su svesni svi u sportskoj družini iz Pančeva. 

“Utakmicu sa Metalcem okarakterisao bih kao meč sezone za nas. Pobedom zadržavamo korak za vodećim timovima u KLS, nadu da možemo u završnicu Kupa Srbije, a zašto to da ne istaknem, imali bismo realnije šanse za plasman u Super ligu. Znamo da je Metalac dobar sastav, da su nesrećno izgubili neke utakmice, a njihov trenutni plasman ne odražava pravo stanje kvaliteta koje poseduju. Na drugoj strani, poslednjih dana, ponovo smo imali dosta briga oko zdravstvenog stanja pojedinih igrača u našem timu, ali se nadam da ćemo spremni i kompletni dočekati ovaj, za nas, i te kako, važan meč. Želim još da naglasim, ako ispuštujemo dogovor iz svlačionice, te pružimo maksimum na terenu, neće ni pobeda izostati”
– jasan je Nikola Simić, kapiten Tamiša, i nedavno proglašen najboljim igračem u Vojvodini, u najavi duela u Pančevu.  

Dobra vest za domaći tim jeste i oporavak Savića, koji se posle preloma ruke vratio treninzima i biće u sastavu za meč protiv Metalca. Svi koji vole košarku u Pančevu i okolini, teško da će preskočiti susret Tamiša i momaka sa Kolubare. Početak je zakazan za 18h i 30 minuta uz direktan prenos na KLS TV platformi.


FOTO (KK Metalac)