KLS


Vesti

Borac želi da nastavi pobednički niz 08.01.2017.
 

Navijače Borca raduje vest da se nakon više od jedne decenije vratio i proslavljeni košarkaš Marko Marinović, koji se pre nekoliko dana priključio klubu u kome je potekao i afirmisao se kao igrač. Kako sada stoje stvari on će karijeru završiti u Borcu.

Marinović je srećan i zadovoljan što će ponovo nastupati pred čačanskom publikom, a u nedelju očekuje da će Borac ostvariti novi trijumf:

,,Nadam se da ću pomoći ekipi svojim znanjem i iskustvom da se plasira u Superligu. Što se tiče predstojeće utakmice to je prvi korak ka ostvarenju cilja, a ne sumnjam da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo novu pobedu, prvu u ovoj godini. Pozvao bih publiku da dođe u nedelju i podrži nas u što većem broju“.
 

Da Borac teži ka nastavku pobedničkog ritma ne krije ni Marko Radovanović, krilni igrač naše ekipe:

"Ekipa Napretka je veoma neugodan protivnik, jer ih krasi veoma dobar šut. Ali dosta toga zavisi od našeg pristupa utakmici i ako budemo maksimalno koncentrisani od prvog minuta siguran sam da ćemo upisati novu pobedu“.
 

Loše po ekipu Borca je to što će u narednom periodu zbog povrede odsustvovati Nemanja Mišković, za koga se sa sigurnošću ne zna kada će moći da nastavi da igra.

Utakmica između ekipa Borca i Napretka biće odigrana danas sa početkom u 19 časova uz direktan prenos na KLS TV.