KLS


Vesti

Mladost i Vršac otvaraju 12. kolo 05.01.2017.
 

Novogodišnja pauza za igrače Vršca trajala je samo do 1. januara uveče kada su odradili prvi trenig u 2017. Na otvaranju 12. kola čekaju ih neugodni Zemunci a šef stručnog štaba Vladimir Đokić ne gubi vreme kada je u pitanju podizanje igračke gotovosti svojih izabranika. Krilo Vršca Marko Stojadinović kaže da pripreme za naredni meč tekle uobičajeno. 

“Naš cilj je jasan i slavićemo tek kada ga ostvarimo. Dotle moramo da radimo punom parom jer se iz dosadašnjeg toka prvenstva jasno vidi da je liga veoma ujednačena i da izrazitih favorita, bez obzira na poziciju na tabeli, nema”
–  ističe Stojadinović.

Vrščani će u Zemun putovati pojačani, poslednjeg dana stare godine angažovan je dosorašnji centar Dinamika Nikola Jeftić. 

“Jeftić je iskusan i kvalitetan igrač i nema problema oko uklapanja u našu igru. Zemunci su oslabljeni odlascima Bojića i Bakića, ali nas to neće zavarati jer oni u istom sastavu igraju već duže vreme u ovom rangu takmičenja. Imamo oprobani recept, zasniva se pre svega na jakoj odbrani i timskoj igri. Do cilja se stiže pobedama, želimo da opravdamo lidersku poziciju”
–  jasan je popularni Stojke.


(FOTO: KK Vršac)