KLS


Vesti

Tamiš sa jasnim planom dočekuje Smederevo 09.12.2016.
 

Polako se bliži kraju 2016. a košarkaši Tamiša su uhvatili pravi ritam. Pobede u nizu približile su ih vrhu tabele. Ako Pančevci žele da ostanu na mestu koje im trenutno pripada (dele četvrto mesto sa skorom 6-3), nema im druge, treba sa savladaju Smederevo.

Poslednjih godina smo gledali baš dosta zanimljivih susreta dvaju timova koji će se naći u subotu uveče (20h) u hali na Strelištu uz direktan prenos samo na KLS TV platformi. Jedan je čak, direktno, odlučivao hoće li izabranici Bojana Jovičića igrati u Super ligi. Dobili su ga Pančevci. Zanimljivi su ti dueli komšija preko Dunava. Ima se šta videti na parketu, sve pršti od dobre košarke.

U novije vreme Tamiš ima pozitivan skor sa gostima. Posebno kad je reč o susretima na domaćem terenu. Ove sezone, nešto je zapelo kod Smederevaca. Od devet utakmica samo su jednom slavili. Ipak, oprez se ne sme ignorisati. Smedervci su bolji tim od trenutnog rasporeda na tabeli. Poslednja dva duela su izgubili nesrećno od Metalca i Vršca, a priznaćete, da su imali malo sportske sreće, sad bi dosta toga, u vezi s njima, izgledalo drugačije. U svojim redovima imaju nekoliko veoma kvalitetnih igrača. Ističu se Pavlović i Simić od mlađih, a iskusni Božović je priča za sebe.

“Po meni, vrede mnogo više nego što mnogi misle. To zna svako ko prati košarkaška zbivanja u KLS. Neugodni su i neće nam biti nimalo lako. Ipak, ako budemo odigrali najbolje što umemo, pametno, onda ćemo slaviti”
– jasan je šef stručnog štaba, ekipe iz Pančeva.


(FOTO: KK Tamiš)