KLS


Vesti

Spartak spreman za Konstantin 02.12.2016.
 

Konstantin u Suboticu dolazi sa novim trenerom, ali u Spartaku veruju da i dalje sve zavisi od njih, da dok god budu igrali svoju igru nije važan protivnik i koju taktiku može da postavi. 

“Očekuje nas duel protiv poslednje plasirane ekipe, ali to neće da nas zavara jer i za ovaj meč se pripremamo kao za svakog drugog protivnika, sa poštovanjem, uz naše maksimalno angažovanje. Imamo par problema sa povredama, ali svako zna svoju poziciju u timu i ako uradimo sve kako treba mislim da neće biti problema i da ćemo zabeležiti pobedu”
- rekao je Mišćević.

Bez obzira koje igrače ima na raspolaganju Alimpijević forsira uvek istu taktiku, a to je jaka odbrana i tečan napad. U tome mu značajno pomažu igrači koji se prilagođavaju uslovima, odnosno zdravstvenom bilansu koji se iz kola u kolo menja.

“Ekipa Konstantina jeste poslednja na tabeli, ali sa druge strane nas muče povrede i to je naš problem. zadovoljan sam dosadašnjim učinkom, pre svega kako se ekipa ponaša, kako reaguje, jako sam zadovoljan kako treniraju, njihova energija je za svaku pohvalu. Posle poraza od Dinamika moramo da pokažemo pravu reakciju, da popravimo ono što se nije pokazalo dobro u ovom derbi meču, pre svega ofanzivni skok i energija koja je tamo zafalila. Nećemo potceniti protivnika, ali očekujemo pobedu” - rezimirao je šef struke Spartaka.

Meč između Spartaka i Konstantina na programu je u subotu od 19 časova u subotičkoj Hali sportova, a ulaz je besplatan. Iz KK "Spartak" pozvali su Subotičane da pruže podršku domaćem timu i pomogu u borbi za nove bodove. 

“Bilo bi nam drago da nas publika podrži, da malo imamo veći broj ljudi na tribinama. Imamo velike šanse da se plasiramo u nacionalni Kup, a zatim i Super Ligu. Ovi momci su svojim zalaganjem, trudom i potrošnjom to svakako zaslužili” - dodao je Alimpijević.


(FOTO: Subotica.com)