KLS


Vesti

Dinamik dočekuje Spartak u derbiju kola 26.11.2016.
 
Derbi kola odigraće se u nedelju 27. novembra, u Dynamic areni, sa početkom u 16 časova.

Ekipa Miroslava Nikolića nastavlja da niže pobede u domaćem prvenstvu i do sada je ostvarila skor od šest pobeda i samo jednim porazom, pa tako deli prvo mesto na tabeli sa Spartakom.

“Generalno gledano mi dobro radimo i dobro igramo. Dosta prepreka smo do sada prešli i pred nama je utakmica godine. Spartak je jedna izuzetno dobra i profesionalna ekipa, sa kojom delimo prvo mesto. Igraju agresivno odbranu, iskaču na pik i ratnička su ekipa. Ako odgovorimo istim tempom, ratnički, mislim da neće biti problema” - rekao je strateg Dinamika Muta Nikolić, a zatim se osvrnuo na sastav ekipe:

“Igramo na domaćem terenu i to nam daje prednost. Mladi igrači će dobiti priliku da pokažu svoj talenat na terenu. Ostaje da se vidi u kom ćemo sastavu igrati, s obzirom da imamo dosta povređenih igrača. Ipak, ja sam veliki optimista”.

Kapiten ekipe Aleksandar Radulović izjavio je pred utakmicu da Dinamik uvek ide na pobedu.

“Pred nama je veliki derbi i borba za prvo mesto. Verujemo u naš kvalitet i kao i uvek idemo na pobedu. Naš tim ima dosta mladih igrača koji tek kreću da pokazuju svoj kvalitet i težnju ka profesionalnoj igri. Gledamo u svoje dvorište i daćemo sve od sebe da ostanemo na prvom mestu”
- istakao je Radulović.


(FOTO: KK Dinamik)