KLS


Vesti

Sutra nastavak finalne serije 06.06.2016.
 


Da meč neće biti ni malo lak složili su se igrači Crvene zvezde, Gudurić i Simonović, ali se i jedan i drugi nadaju da će se na kraju meča radovati sa svojim navijačima. 

"Odigrali smo jako loše prvo poluvreme i to ne sme da nam se dogodi u trećoj utakmici. Prva meč lopta pred našim navijačima, nadam se da ćemo je iskoristiti, biće teško, ali nadam se da ćemo se svi na kraju radovati"
– rekao je Gudurić. 

"Ne smemo da dozvolimo pad kakav smo imali u drugom meču. Partizan je pokazao karakter nakon prvog meča, dobro su odigrali drugi i sigurno da neće biti lako u trećem susretu. Selimo se pred naše navijače i nadam se da ćemo se svi radovati na kraju. Osim CSKA nismo imali nijedan poraz u plej ofu i ova ekipa zaslužuje da se raduje sutra sa svojim navijačima"
– istakao je Simonović.

Pred treći meč finalne serije, trener crno-belih Aleksandar Džikić poručuje: 

„Nastavljamo dalje. Borićemo se sve dok finalna serija traje. Odigrali smo dobro u nedelju, pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo u ovom trenutku. Očekujem od svojih igrača da daju sve od sebe.”
 – rekao je Džikić.

Plejmejker Partizana Džamar Vilson ističe da je poraz u drugom meču bio težak, ali da veruje u svoj tim. 

„Sutra ćemo izaći na teren spremni da izvučemo svu svoju energiju. Puna dvorana naših navijača nas je juče nosila tokom celog meča i daćemo sve od sebe da ponovo igramo pred njima.“ 
– istakao je Vilson.