KLS


Vesti

Večiti očekuju drugačiju utakmicu u nedelju 04.06.2016.
 


Pred drugi meč, trener Partizana Aleksandar Džikić je izjavio: 

“Prva utakmica finalne serije je iza nas. Ja ove momke vodim i kad je dobro i kada nije. U petak je bilo loše i osećam krivicu zbog toga. Ne tražim opravdanje u povredama, pauzama, ritmu utakmica i situaciji u kojoj se klub nalazi. Znam da niko u našoj svlačionici nije zadovoljan svojom igrom i onim što je pruženo na parketu. Nije bilo potrebne čvrstine, strpljenja, hrabrosti. Moramo da dignemo glave i popravimo utisak. Da damo sve od sebe, da igramo zajedno šta god da se dešava. Možeš da izgubiš, ali ne možeš da se ne boriš! Tražiću maksimalan trud, ponos i borbu do kraja. To je naša obaveza, jer mi smo uvek i samo Partizan! Svima koji nas bodre još jednom hvala, znamo da će biti u nedelju uz nas, da će tribine biti pune.“
 – poručio je Džikić.

Košarkaš crno-belih, Čedomir Vitkovac je pred sutrašnji nastavak finalne serije rekao: 

“Prvi meč je iza nas i mi u odnosu na to izdanje moramo da pokažemo reakciju pred tribinama koje će biti pune naših navijača. Od starta moramo da igramo dosta agresivnije i sa više zalaganja pre svega u odbrani.” 
– izjavio je Vitkovac.

Trener crveno-belih je već na konferenciji za medije nakon pobede u petak govorio o predstojećem meču, svoje mišljenje nije promenio ni u subotu: 

"Moje mišljenje nakon onoga što sam rekao na konferenciji u petak uveče se nije promenilo na bilo koji način. Očekuju nas drugačije okolnosti, utakmica se igra pred navijačima Partizana. Naš rival će se sigurno pripremiti za ovaj meč, i znamo da nas očekuje jako teška utakmica. Svesni smo da će ovo biti drugačiji duel od onog koji smo odigrali u petak. Naravno da želimo da ostvarimo još jednu pobedu u seriji, i spremamo se za taj duel, jer je meč u petak bio tek prvi korak ka željenom cilju"
– rekao je trener crveno-belih.

I Stefan Jović očekuje drugačiju utakmicu u nedelju uveče: 

"Bez obzira na razliku kojom smo pobedili, smatram da će biti drugačije okolnosti u nedelju. Nismo dobili Partizan na njihovom terenu ove sezone i potrudićemo se i želimo da popravimo taj negativan skor. 
U nedelju će biti drugačiji ambijent, biće mnogo teže i spremamo se za to” - istakao je plejmejker i je kreator igre crveno-belih.


(FOTO: KSS)