KLS


Vesti

Mega oslabljena protiv Borca 23.05.2016.
 

Utakmicu protiv Borca će sigurno propustili Nikola Ivanović i Timote Luvavu-Kabaro pošto su obojica povredili zglobove na utakmici protiv Partizana u prethodnom kolu.

Dejan Milojević ističe da ekipa ima dodatni motiv za pobedu u Čačku: 

“Očekuje nas poslednji meč u grupi protiv Borca. Manje više je sve poznato pred plej-of. Potrebno je da odigramo kvalitetan meč protiv Borca kako bi se što bolje pripremili pred polufinale protiv najverovatnije Crvene zvezde”
  izjavio je trener Mega Leksa.  

Mega je u prošlom kolu izgubila od Partizana u hali Aleksandar Nikolić sa 94:89 dok je Borac u Čačku savladao Konstantin sa 91:78. Mega Leks i Borac su se 3 puta sastajali u  Super ligi uz skor 2-1 za Megu. U poslednjem susretu u okviru 3. kola Super lige, Mega je slavila u Čačku sa 89:109.

Petar Popović želi da ekipa pozitivno uđe u plej-of: 

“Ostala nam je još jedna utakmica do kraja ligaškog dela prvenstva gde dočekujemo vrlo nezgodnu ekipu Borca. Pred nama je nimalo lagan meč pošto smo ih u Čačku dobili znatno teže nego što to rezultat pokazuje. Očekujem da protiv Borca prikažemo naše pravo lice i uz dobar pristup meču, da dođemo do pobede, koja će nam značiti kako bi pozitivno ušli u polufinalnu seriju plej-ofa koja nas očekuje”izjavio je Popović.  

Meč Mega Leks – Borac je zakazan za 24. maj od 19 sati u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici.  


(FOTO: KK Mega Leks - Ivica Veselinov)