KLS


Vesti

Startuje on-lajn TV Košarkaške lige Srbije 16.05.2016.
 

Košarkaška liga Srbije je angažovala specijalizovanu kompaniju za kreiranje onlajn TV platformi, StreamAMG, da kreira KLS TV, platformu za uživo gledanje utakmica i utakmica na zahtev.

StreamAMG će pokrenuti „KLS TV“ video platformu za početak plej-ofa, u kojima će prema očekivanju igrati najbolji timovi Srbije Crvena Zvezda Telekom, Partizan NIS, Mega Leks...

KLS TV platformi će moći da se pristupi direktno prkeo sajta lige na sledećoj adresi www.kls.rs.

Kroz prvi ugovor u istočnoj Evropi, StreamAMG pokazuje da je lider u pružanju usluge kreiranja video platformi u Evropi, a Košarkaška liga Srbije da prati savremene trendove i da se među prvima uključuje u nove kvalitetne procese. Ovaj ugovor je drugi projekat vezan za košarku u Evropi za kompaniju StreamAMG. Prvi ovakav projekat je bio uspešno realizovan sa drugom italijanskom ligom.

StreamAMG ovom saradnjom i kreiranjem video platforme, donosi Košarkaškoj ligi Srbije najmoderniju video tehnologiju. Servis, koji je kompatibilan za sve uređaje (PC, telefon, tablet), pruža gledanje utakmica uživo, utakmica na zahtev i najzanimljivih detalja utakmice. Nakon besplatnog probnog perioda, navijači će moći da prate ceo tok sezone i druge zanimljive video sadržaje putem različitih pretplata:
- Sezonska pretplata: 39.95€ 
- Mesečna pretplata: 4.95€
- Biće i drugih kombinacija

StreamAMG je odabran kao partner za ovaj projekat zahvaljujući kombinaciji tehničkih mogućnosti svog tima, sa sedištem u Velikoj Britaniji, veličine distributivne mreže i brzine kojom mogu da sprovedu i implementiraju promene. Kompanija StreamAMG će obezbediti marketing i računovodstvenu podršku za platformu kao i korisnički servis svim korisnicima na engleskom i srpskom jeziku.

Kako navijači žele da prate svoje omiljene klubove preko digitalnih i društvenih mreža na različitim uređajima, ovaj projekat predstavlja veliki napredak u tom pravcu.

Dankan Burbidž, direktor StreamAMG je rekao povodom sklapanja ove saradnje: “Ako ste ikada gledali utakmice KLS, onda znate da su sale pune energičnih navijača koji vole košarku. Mi želimo da inspirišemo istu tu strast on-lajn korisnicima, kao što smo u poslednjoj godini uradili sa italijanskom košarkom i odbojkom. Veoma se radujemo ovom projektu i njegovom razvoju i rastu.”

Leon Deleon direktor Košarkaške lige Srbije: “Izuzetno sam zadovoljan što smo ostvarili ovu značajnu saradnju sa uglednom i respektabilnom kompanijom iz Engleske. Očekujem da će naši gledaoci pre svega iz Srbije, al ii po dosadašnjim pokazateljima i iz brojnih zemalja širom sveta, biti zadovoljni što će imati mogućnost da prate sve utakmice naše Lige na svim svojim uređajima. Takođe od ovog projekta očekujem značajnu materijalnu korist za Ligu, a samim tim za sve klubove koji je čine. Ovo je u neku ruku pionirski projekat jer će ova vrsta prenosa u budućnosti svakako preuzeti primat a mi se među prvima uključujemo u to.”

O Stream AMG: StreamAMG kreira i upravlja on-lajn video platformama za vlasnike medija, velike sportske organizacije i korporacije. Sa sedištima u Velikoj Britaniji (London i Mančester), Malti, Španiji, Italiji, Holandiji i Švedskoj, kompanija je dobila više nagrada za svoje proizvode i projekte. Pored toga komapnija kreira i isporučuje on-lajn video rešenja za fudbalske klubove Totenhem,Liverpul, Everton, takođe evropski sportski klijenti kompanije su prva ženska italijanska liga i druga muška košarkaška liga Italije.